NAŠ CILJ JE DA VAM PRIKAŽEMO NOVO ISKUSTVO GDE TABUI NESTAJU

Ljubavne lutke više nisu tabu i zato kupovina lutke ne bi trebalo da bude komplikovana. Dobavljač smo vrhunskih silikonskih, ljubavnih lutki i nudimo uzbudljiv asortiman unapred dizajniranih lutki za koje mislimo da će vam se svideti. Sve lutke su unapred odabrane i testirane na kvalitet, tako da možete sa sigurnošću da kupujete.

Takođe, svaku lutku koja je na stanju možete uživo da vidite i „osetite“.

ZAŠTO UOPŠTE KUPITI LJUBAVNU LUTKU?

Ove seksi, realistične ljubavne lutke već izgledaju i osećaju se kao prava ljudska bića. Iako nismo došli do tačke AI seksualnih lutki i dalje postoje brojne prednosti posedovanja realne ljubavne lutke. Najveća korist je, naravno, što će ljubavna lutka poboljšati vaš seksualni život sa puno prostora za uživanje i eksperimentisanje u seksu po sopstvenom nahođenju. Ove lutke od silikona preobraziće kako doživljavate zadovoljstvo. Evo nekoliko ključnih prednosti zašto biste trebali da razmislite o kupovini sopstvene ljubavne lutke:

Bez muke, bez svađe, bez razočaranja, baš onako kako Vi to želite“ – jedino je moguće sa ljubavnim lutkama

LJUBAVNE LUTKE IZGLEDAJU KAO PRAVO LJUDSKO BIĆE

Lubavna lutka izgleda kao stvarna osoba kada je dodirnete. Ona je bez rizika: bez rizika od trudnoće, bez troškova večere, kontrole rađanja, bez ljubomore, bez izlaska, bez gnjavaže, bez razočaranja, bez svađe. Lutka vas nikada neće odbiti. Realistična ljubavna lutka poslušno ostaje u vašoj kući, nestrpljivo čekajući – vas.

ONA JE UVEK TU ZA VAS

Na pravim izlascima, seksualnim vezama, prijateljima sa beneficijama i drugim oblicima druženja, vi i vaš partner imate neki oblik obaveza i očekivanja, dok kod ljubavne lutke jednostavno nema nikakvih obaveza. Ona vam je čisto na usluzi, uvek spremna da vas dočeka. Silikonska ljubavna lutka je spremna kad god vam zatreba. Sigurni smo da lutka dobro odgovara svima, od početnika do iskusnog zavodnika. Možete vežbati i uživati u seksu sa lutkom kad god to poželite.

UVEK DOLAZE NEVINE, SIGURAN ODNOS

Vaš nežni dodir biće joj prvi. Vaša lutka je nevina u svetu u kojem je to teško pronaći i ona ostaje netaknuta dok je zapravo Vi ne kupite. Kako dolazi netaknuta, realna ljubavna lutka Vam pruža sigurniju alternativu od oglasa i potrage preko interneta. Svi imamo svoje potrebe i maštarije, a lutka je definitivno najsigurniji način za uživanje.

LJUBAVNE LUTKE VOLE VAŠE IDEJE

Vaša ljubavna lutka nudi fleksibilnost i pokornost koja omogućava vlasniku da doslovno eksperimentiše sa neograničenim načinima, bez rizika od bilo kakvih seksualnih infekcija ili krivice u bilo kom trenutku. Ona može da ima i terapijsku ulogu i da lako pruži zadovoljstvo svakome kome je to potrebno.

OSTVARITE SVOJE SNOVE UZ LJUBAVNE LUTKE

Ne dopustite da vam želja za životom punim seksa, ljubavi i druženja utihne dok živimo u 21. veku, gde ljubavne lutke mogu ispuniti sve vaše želje i to bez ikakvog mučenja. Ljubavna lutka će vam biti najbolji pratilac, neko koga možete ceniti i sa kim možete uživati zauvek.

Ako ste propustili uzbudljiv život pun seksa, ne morate da brinete, jer ćemo vam mi pomoću naših realističnih ljubavnih lutki pomoći da svoj život ispunite zabavom, požudom, ljubavlju i sa puno seksa. A najveća prednost je – ove lutke dolaze bez brige i žaljenja što je u realnoj vezi svakodnevnica.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Silikonske lutke mogu praktično trajati neograničeno, ali je u proseku 10 godina apsolutno normalno.

Sve zavisi od toga koliko je korisnik grub ili nežan prema lutci i kako je održava, neguje i koliko se pridrzava uputstva.

Da, svoju lutku možete postaviti u većinu položaja koje prosečna osoba može postići bez bolova. Lutke, međutim, ne mogu da izdrže sopstvenu težinu i ponekad će im trebati postolje ili potpora za određene poze. Lutka može da drži pozu u koju ste je postavili sve dok se na udove u toj pozi ne deluju jakom silom.

Habanje je normalno. Jedini način da se spreči je pravilno održavanje, čišćenje i skladištenje. Takođe treba naučiti kako se koristiti silikonski komplet za popravaku, sredstvo za uklanjanje mrlja, TPE i TPE lepak za uklanjanje modrica, mrlja i sitnih posekotina, kao i toplotni pištolj ili vrući nož za zaglađivanje posekotina, čime se minimalizuje pojava ožiljaka.

Uključujemo detaljan vodič za negu i održavanje za svaku kupovinu lutki.

NEGA LUTKI

Ne postoje poznati zdravstveni rizici povezani sa TPE i proizvodima od silikonskih lutki. Svaka SDG lutka dobija temeljnu sterilizaciju kroz UV svetlost nakon izrade. Održavanje lutke u sanitarnom stanju je jednostavno – lutku možete očistiti blagim sapunom ili deterdžentom. Svaka lutka u SDG dolazi sa kompletom za čišćenje i jednostavnim uputstvima za negu i upotrebu.

Tamna odeća obojena niskokvalitetnim bojama može zamrljati kožu lutke ako je lutka dugo sa tim predmetima, pa čak i samo nekoliko trenutaka nakon što je stavi na lutku. Iz predostrožnosti operite svu tamnu i živopisnu odeću pre nego što je stavite na lutku. Takođe možete kupiti i obući neku zaštitnu donju odeću, poput golih / mesnatih prepona, najlonske čarape za telo (dolaze u rukavima i dugim rukavima), kao i mrežaste rezervoare, majice i košulje sa dugim rukavima u goli / boje mesnih tonova. Možete koristiti i donje rublje svetle boje koje se lako može sakriti i ispod tamne odeće.

Članovi TDF-a preporučuju pranje i ispiranje odeće tamnih boja više puta dok voda ne postane čista (tj. U tekućoj vodi se ne vidi boja).

Veoma uske ili vezane trake koje ostanu na vašoj lutki tokom dužeg vremenskog perioda mogu stvoriti udubljenja na njenom mesu, slično kao što to čini na stvarnoj osobi; za razliku od mesa stvarne osobe, međutim, silikon ili TPE mogu izgubiti pamćenje oblika. Drugim rečima, u redu je da svoju lutku obučete u steznike ili grudnjake ispod koljena itd., Ali nemojte je dugo skladištiti u ovoj vrsti odeće.

Takođe preporučujemo da izbegavate gustu odeću poput denim farmerki ili predmeta od kostiju poput steznika ako lutku napuštate odevenu. Ako na lutku želite da stavite farmerke, preporučujemo da prvo na nju stavite najlonke, tako da će teksas kliziti preko kože. Košulje koje se zakopčavaju, vezuju, zakopčavaju ili zatvaraju lakše se stavljaju na lutke nego na vrhove poput majica ili pulovera.

Ne preporučujemo kupanje ili tuširanje sa lutkama. Međutim, silikonske lutke se mogu tuširati u svrhe čišćenja sve dok nemaju stojeće vijke za noge.

Voda može da uđe u lutke kroz stojeće zavrtnje za noge, zavrtnje za glavu i vrat i bilo gde na telu gde postoje suze koje duboko ulaze u skelet koje možda nećete primetiti. Ovo je najčešće u analnoj / oralnoj / vaginalnoj šupljini. Ova voda može prouzrokovati buđ i zarđali kostur, a da ne pominjemo da bilo koja zarobljena voda može lutki dodati značajnu težinu.

Ako se odlučite za kupanje s lutkom, budite izuzetno oprezni jer su ove lutke doslovno klizave kad su mokre! Oni mogu pasti ili pasti i mogu nastati povrede ako se njima ne rukuje pravilno. Savetujemo da prvo lutku sedite na ivicu kade i polako je spuštate u kadu za kupanje. Za tuševe preporučujemo nabavku stolice za tuširanje na kojoj će sedeti kako bi sprečila padove i omogućila lakše i pravilnije podizanje i izlazak iz tuša.

Sasvim je sigurno zaspati s lutkom ili ostati u položaju za maženje nekoliko sati. Uvek imajte na umu svoju težinu na lutki i da je normalno da joj dojke i butine budu lagano deformisane nakon dugog maženja. Trebala bi se oporaviti za nekoliko sati i povratiti prvobitni oblik. Preporučujemo puno maženja za vašu lutku.

Uz svaku lutku nalazi se komplet za čišćenje koji se sastoji od kuglice za tuširanje i antibakterijskog sapuna. Nakon što upotrebite lutku, isperite šupljine toplom vodom i antibakterijskim sapunom što je pre moguće. Glava lutke se može ukloniti radi lakšeg čišćenja.

Mešavina jednog dela antibakterijskog sapuna u pet delova tople vode u spreju deluje divno kada čistite lutku. Jednostavno prskajte lutku, radeći na malim površinama, obrišite je krpom od mikrofibera neutralne boje ili vrlo mekanom sunđerom za kupku (ne preporučujemo lufe ili pufere jer su abrazivni), a zatim poprskajte hladnom vodom i osušite peškirom od mikrofibera.

Ako odlučite da svoju lutku držite pod tušem ili van nje, želećete gumenu prostirku za kadu koja ima žlebove za odvlačenje vode od stojećih snopova, ako ih vaša lutka ima. Ako odlučite da lutka sedi ili leži, želećete da neka vrsta vodonepropusnog pokrivača prođe ispod nje da ne ošteti stolicu, krevet, sto ili drugu površinu na kojoj je kupate. Ako tuširate lutku, preporučujemo vam nabavku stolice za kupanje kako biste sveli na minimum rizik od pada i povrede i vas i vaše lutke..